Tokoh Bilzerian Membuat Tuduhan Isnin Selepas Tweet Perkins Mengenai Perjudian

Pada hari Ahad, Perkins menjelaskan lebih lanjut, menjelaskan bahawa permainan itu adalah peribadi dan dimainkan pada aplikasi mudah alih. Seorang profesional berprofil tinggi bermain di bawah nama skrin pemain rekreasi yang dijemput ke permainan sebagai pertukaran untuk potongan keuntungan. Bentuk penipuan ini biasanya dirujuk sebagai “hantu”.

Majoriti aplikasi slot mudah alih di pasaran hari ini tidak memudahkan permainan wang sebenar. Sebarang pembayaran yang dibuat kepada pemain mesti dibuat di luar permohonan berdasarkan baki wang permainan.

Perkins bersetuju untuk mengekalkan nama itu tanpa nama untuk mendapatkan maklumat lanjut tentang siapa lagi yang terlibat. Dalam tweet berikutnya, Perkins berkata ia adalah “7 pemain teratas” yang menipu permainan.

Saya mempunyai kebenaran untuk mengatakan bahawa @JasonKoon seorang profesional yang tergoda dan bertindak dalam integriti. Saya selalu suka Jason dan sekarang saya suka dia. Jadi anda boleh berhenti membuat spekulasi tentang dia. Saya masih dalam mod penyiasatan dan tidak bersedia untuk perbincangan.

Pada petang Isnin, Dan Bilzerian mengikat beberapa nama pada cerita itu apabila dia menulis tweet bahawa Sina Taleb membenarkan Cates bermain di akaun Taleb menentang Bilzerian, Perkins dan lain-lain. Tweet itu termasuk imej Saleb dan maklumat hubungan yang dikaburkan. Taleb tidak dikenali dalam dunia perjudian slot tanpa wang tunai kejohanan yang didokumenkan.

Baca Juga :  Taktik Bermain Poker Membuat kita Awet Muda

Cates, bagaimanapun, dipuji sebagai salah satu pemain terbaik di planet ini dan kerap bermain dalam permainan tunai terbesar di dunia. Dia juga hanya mempunyai $7.4 juta dalam pendapatan kejohanan.

Dia menjawab dakwaan Bilzerian yang mengatakan mereka “mengelirukan” dan bahawa dia tidak pernah bermain slot dengan Bilzerian, tetapi tidak dapat menyiasat perkara itu dengan lebih lanjut atas sebab undang-undang.

Saya tidak boleh terlibat dalam perkara ini sekarang atas sebab undang-undang tetapi ini mengelirukan, saya tidak pernah bermain Judi Slot dengan @DanBilzerian pernah lol. Lebih banyak yang datang apabila tiba masanya tetapi terdapat hantu yang bermaharajalela di laman web mega888 yang diakui orang ramai.

Perkins muncul sebagai tindak balas kepada tweet Bilzerian dan berkata dia mempunyai peguam peringkat tinggi menasihatinya mengenai langkah seterusnya.

Dia juga membuat perbandingan dengan situasi Postle, dengan menyatakan bahawa dia hanya berbuat demikian kerana jumlah wang yang dipertaruhkan dalam permainannya adalah jauh lebih banyak daripada apa yang Postle dituduh menipu pemain.

Pada dasarnya orang lain tidak akan pernah peduli padamu, Kecuali kamu menguntungkan baginya.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *